Регион

Двама мъже са в болница след челен удар на пътя Хасково – Кърджали

Двама мъже пострадаха при катастрофа на пътя между Хасково и Кърджали. Инцидентът стана по обяд при разклона за село Зорница. Челно са се ударили лек автомобил Сузуки и БМВ, блъснат е и Сеат с турска регистрация. Возещите се в БМВ-то мъж и жена разказаха пред Haskovo.info, че са се движили от

Кърджали в посока Хасково, а другите две коли – в обратната посока. Турският Сеат е намалил скоростта при разклона за селото, а шофорьорът на движещия се зад него автомобил, за да не го блъсне, решил да го изпревари и е навлязъл в насрещното. Тогава е последвал челния сблъсък. Шофьорът на БМВ-то каза, че всичко е станало много бързо, опитал се е, но не е успял да избегне удара.

Катастрофа

Пострадали са възрастният шофьор на Сузукито, който е със счупени крака и спътникът му, който по предварителна информация е с по-леки наранявания. Водачът е изваден от смачканото Сузуки от пожарникарите. Двамата са откарани в Спешно отделение на хасковската болница.

Катастрофа

Движението в района на катастрофата беше затруднено до разчистването на смачканите коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
16.10.2021 19:44 19:44

Тоя пед@л (Тодор глъвътА) да не ръкомаха с палката , а да иде да сложи конуси на 150м.

Весо
Весо
17.10.2021 23:28 23:28

Хващам бас че в катастрофата участват само далий.

Back to top button