Хасково

БСП Хасково: Сложихме си обеца, ще се борим за по-добри резултати

Иван СтанчевБСП Хасково си направи изводите от местните избори през 2007 година и си сложихме обеца на ухото, заяви днес общинският лидер на партията Иван Станчев. На практика през този мандат червените нямат представителство в местната власт.

Резултатите преди три години действително бяха катастрофални за нас, призна Станчев и припомни, че партията свали доверието си от и без това мизерния брой общински съветници в Хасково. На изборите догодина се надяваме на доста по-добри резултати, защото управлението на града куца и има много проблеми за решаване, заяви Иван Станчев.

На своя разширено заседание снощи социалистите в Хасково са приели декларация срещу промените в избирателния кодекс. Според тях невъзможността на хората в селата с по-малко от 500 човека да избират свой кмет е нарушаване на правата на българите. БСП определя приетия данък „колиба“ като цинизъм по време на криза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Beni
Beni
02.12.2010 21:16 21:16

А,на бас,че ще са още по-зле и нищо няма да спечелят.

Back to top button