Хасково

2 тежки ПТП, 4 ранени

Катастрофа 2 тежки ПТП с 4-ма ранени са станали през изминалото денонощие, съобщи дежурният от КАТ.

До димитровграското село Добрич е станала катастрофа между лек автомобил Форд Мондео и Фолксваген Голф. Поради движение с несъобразена скорост при ляв завой шофьорът на Форда навлиза в насрещното движение и се удря в идващия Фолксваген. От удара са ранени 23-годишно момиче и две момчета на 18 и 23 години. И тримата са с комоцио и контузни рани по главата. С опасност за живота е момичето, което е настанено в димитровграското хирургично отделение.

При друга катастрофа в Хасково до комплекс "21 век" 20-годишна шофьорка, при ляв завой, удря неправилно пресичащата пътното платно пешеходка. От удара тя е с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота.

Още 7 леки катастрофи са регистрирани в Хасково и Свиленград през изминалите 24 часа. Неправилни маневри и несъобразена скорост са причините за инцидентите. Пострадали няма. Щетите са на стойност около 3 500 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button