Спорт

Спортният министър гледа схватки в Димитровград

Свилен Нейков

Свилен Нейков

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков пристига утре в Димитровград.

Той ще присъства на откриването на ІV-тия международен турнир по борба за деца, в който по предварителна информация ще участват над 200 състезатели от Македония, Турция, Гърция, Молдова и България. От два дни тимът на домакините усилено се подготвя за предстоящите схватки заедно с отборите на Скопие и Бурса. 

Тази вечер в Димитровград ще се проведе техническа конференция и ще се тегли жребият на турнира, а самото състезание ще стартира в събота от 9 часа в спортна зала „Младост“.

В 12 часа тържествено ще бъде прерязана лентата на обновената „Зала по борба“ в Димитровград, а минути по-късно ще се състои официалното откриване на международния турнир за деца. Очаква се на събитието да присъства и президентът на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, съобщиха от там.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пехливан
пехливан
03.12.2010 15:50 15:50

тия каки отзад коя ли категория са

Back to top button