Спорт

18 спортни клуба от областта чакат пари от Министерството

Силвия Тенчева

Силвия Тенчева

18 спортни клуба от област Хасково внесоха проекти в МФВС по програмата „Спорт за децата в свободното време“ за 2011 година, съобщи за Haskovo.info регионалният представител на министерството Силвия Тенчева

Целта е да бъдат привлечени повече деца които не са занимавали системно със спорт. Друго предимство за подрастващите е безплатния достъп до спортните бази в региона. Целта на специалистите пък е да открият нови таланти и да подобрят селекцията на спортните клубове.

Сред одобрените са Баскетболен клуб Хасково, Клуб по кик-бокс Тангра – Хасково, Клуб по аеробика  Мега спорт – Хасково, Кану-каяк –Харманли, СК по спортни танци „Меджик“ – Свиленград, Футболен клуб – Димитровград, СК Минерал- Меричлери.

По новата програма „Хора с увреждания и деца в риск“ вече има спечелени проекти. Те са на димитровградските клубове по  бадминтон и джудо и Компакт баскет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button