Регион

Димитровградчани искат тапети и царевица от Дядо Коледа

Деца пишат писмаДимитровградчани на възраст от 3 до 25 години писаха тази вечер писма до Дядо Коледа. Проявата е част от празничната програма на общината, която днес премина под надслов „Дърво на надеждата“.

Стотици деца с радост хванаха писалката и сътвориха своите желания, сложиха ги в плик и ги пуснаха в специална кутия с надеждата мечтите им да стигнат до добрия старец.

След ентусиастите бе 14-годишната Стефани, която си пожела нови тапети за стаята, моливи и цветни лещи. До нея 25-годишният Джейк, която е доброволец в Детски и младежки център – Димитровград, пишеше писмото си на английски. „Миналата година не помня какво си пожелах, но получих отговор, който гласеше, че трябва да поработя по усърдно“, разказа Джейк. Тази година той определено беше по-скромен с исканията си. Пожела си царевица, защото много обичал.

Основните желания на малчуганите бяха за Бакуган-и и кукли. И докато писмата до белобрадия старец се множаха на сцената на пл. „България“ концерт изнесоха талантливите деца от училищата в Димитровград с участието на вокална група „Славена“ – Пловдив.

По-късно кметът Стефан Димитров ще запали Дървото на надеждата. Специален концерт за гражданите и гостите на Димитровград ще изнесат Ваня Костова и Таня Боева.

Стефани и Джейк

Стефани и Джейк

Кутията с писмата

Кутията с писмата

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мераклия
мераклия
06.12.2010 10:41 10:41

абе на тази стефани не и ли завряла главата с тая ушанка пусни есемес и спечели ушунка

Back to top button