Хасково

Хасковското читалище „Св. Климент Охридски“ осъмна запечатано

Вратата на читалището е запечатанаХасковското читалище „Св. Климент Охридски“ осъмна със запечатана врата тази сутрин. Две зелени ленти с печата на културната институция и подписа на председателя й Славейко Андонов са залепени на централния вход.

Членове на читалището алармираха, че това се е случило снощи и днес нямат достъп до сградата, която е публична общинска собственост. Според тях това противоречи на всички закони.

ЛепенкаЧиталищните дейци обясниха, че Славейко Андонов е със снето доверие като председател от 28 септември. Решението е внесено в съда и предстои технически да бъде изчистено, за да влезе в сила. Членовете на читалището са информирали за ситуацията кмета Георги Иванов и в понеделник ще внесат в общината жалба.

Славейко Андонов отказа да коментира запечатването на читалището по телефона и предложи въпросите за това, което е направил, да бъдат зададени на хората, подали сигнала за запечатването. Те пък обясниха, че той пречел на работата на читалището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.лули
.лули
06.12.2010 13:42 13:42

хората вдигнаха ръка че не го искат това е читалище на всички от хасково не е негова соббственост там си има дей ност народни и други танци библиотека дом на пенсионерите и други дейности това не е начина да да го върнат дори напротив тогава да стои там и да отваря на всички които имат договори и си вършат работата голямо нахалство е това

Back to top button