Хасково

Министър: Само клубовете с над 10 години история без наем

ImageСамо спортните клубове с над 10-годишна история могат да ползват безвъзмездно общински зали, потвърди днес в Димитровград министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков по повод казуса със спортните клубове в Хасково. Тепърва ще бъде създадена работна група, която да обсъди проблема.

Министър Нейков бе в града на младостта, за да открие нова зала по борба и да даде старт на ІV-тия международен турнир по борба за деца.

От септември спортните училища в страна ще минат на издръжка от спортното министерство. До момента сигурни са 9 школа, 7 от които са в София, допълни министърът.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Спортист
Спортист
04.12.2010 17:42 17:42

Какво да говорим кмета спря топлата вода в зала Спартак…защото били много разходите… върнаха спорта 100 години назад.

скобар
скобар
05.12.2010 11:01 11:01

в години на криза спорта е глезотия който иска да спортува има достатъчно фитнес зали-само че там искат мангизи

отец викенти
отец викенти
06.12.2010 10:36 10:36

прав е скобара който иска да спортува има фитнес зали смятам че и спортни училища трябва да се закрият сега това са инкубатори за отглеждане на мутри и бандити,

xa-xa-xa
xa-xa-xa
31.12.2010 10:27 10:27

trqbva da se zakrie glavata ti oligofren prost.. nqma nishty po hubavo ot sporta,.. narkoman prost.. sportnoto si e mnogo dobre.. obache palqcho ti en si bil tam i neznaesh kvi sa usloviqta.. igral li si mach na stadion mladost ? moi priqtel po vreme na mach si schupi kraka dokato vyreshe i stypo na krivo.. toq stadion puskam ti ga po zemq.. za glavichka ti idva.. babunka do babunka.. navsqkyde e mizerno.. v haskovo nqma sport i tova e loshoto i vse poveche i poveche shte zatyvame.. navsqkyde dyrjavata pomaga na sporta ama tyka ne … vmesto da sportuvat decata dai da gi ostavqme po cql den v facebook da vdigat ryce v shoka da piq i da se drogirat.. BRAVO WE !!!! otche strashna logika imash da zakriqt sporta –> da na narkoticite da na alkohola da na facebook da na chalgata.. da na propadaneto na nashite deca !! EVALA OTCHE liuh

Back to top button