Хасково

Рецитираха Вапцаровата „Вяра“ на четири езика

НаграждаванетоСтихотворението „Вяра“ на Никола Вапцаров прозвуча на български, английски, руски и немски в края на честването на Вапцаровите дни, които Професионалната гимназия по транспорт в Хасково организира традиционно. 

За патрона на училището в школото бяха организирани редица конкурси. В надпреварата за изразително изпълнение на стихотворение бяха присъдени две първи места. Те са за Маргарита Чаушева и Валентин Емилов от 12″б“ клас. 

За най-въздействаща презентация награда получи Георги Делчев от 9″б“ клас. В Професионалната гимназия по транспорт се оказа, че има и талантливи художници.

УченицитеНай-добър график е Ерсин Ергюн от 11″в“ клас, похвалиха се от школото.

Най- новото попълнение на гимназията, учениците от 8″а“ клас, изработиха табло посветено на патрона на училището, което ги направи най-младите вапцаровци и им донесе първа награда. Грамота за масово участие получиха учениците от 10″б“ клас .

В рамките на Вапцаровите дни, които стартираха на 1 декември, учениците премериха сили и в турнир по волейбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button