Хасково

Протест в Хасково се обяви срещу ковид мерките и ваксините

Протест срещу новите протевоепидемични мерки, въведени със заповед на здравния министър д-р Стойчо Кацаров, се проведе на площад „Свобода“ в Хасково.

Радка Даскалова от хасковското Движение българско семейство, което е организатор на протеста, се обяви срещу зелените сертификати и ограничения и ги определи като дискриминационни. Тя обяви задължителната ваксинация като „медицински фашизъм“.

Протест

Протестиращите поискаха безплатни тестове, защото в противен случай щели да бъдат поставени в абсурдната ситуация да си плащат, за да ходят на работа.

Протест

Ораторите на няколко пъти казаха, че не са антиваксъри и заявиха, че са за това който иска да се ваксинира, но да няма принуда и дискриминация.

Сред протестиращите бяха и представители на частни танцови и образователни школи, които заявиха, че са сред най-потърпевшите от налаганите от мината година насам мерки.

30 коментара

 1. Прост от простите народ!!!!Кога най после ще разбере че това се прави за ваше добро!!!!!

  1. Ей папагал! Ти знаеш ли какво означава думата свобода???
   Аз съм ваксиниран и смятам,че това е свободно право на всеки сам по себе си да реши дали да се ваксинира или не. Никой няма право да ограничава достъп или да упреква хората,които не са ваксинирани!

   1. Въобще не става въпрос за упрекване на неваксинираните, а за откровената безотговорност и желанието да се ходи по заведения и молове докато хората мрат. Не се ваксинирайте, но или си стойте вкъщи или си правете тестовете. Как пък всички други са по-прости от българина

    1. Нима ваксинираните не се разболяват и не пренасят зарази ? Напротив дори повече с отслабения си вече имунитет ,а пък който го е страх да си стой в къщи ,но не и да принуждават харата със здрав разум как да живият живота си.

  2. Най простия си ти, защото не вижда голямата заблуда, ти си роб на системата каквото ти кажат това правило…..

 2. Хомосексуалистът Русев да си обира крушите и да си търси друг народ. Тук педераcтите не са желани.

 3. Важното е да има избор, изборът е важно нещо което ни изгражда като хора, а ако ни отнемат избора какво става с нас? В различните исторически периоди хората, които са се борили за свободата на избор са били известни като светци, апостоли, учители, герои. Тези хора на площада искат да направят сами своят избор и този факт трябва да се уважи.

  1. Избор има, но българинът иска свободия. Ако не се вяссинираш, има тестове. Колко трябва да си прост, че да не разбираш – другият вариант е всичко да е затворено

 4. Като се разболеят ще реват за място в болницата. Ама щом са толкова ербап и не щат да се ваксинират, да подпишат отказ от лечение в лечебно заведение. Много от тези дето си мислиха, че няма да ги хване вируса, хванаха пътя към оня свят.

    1. Ваксинирана овцо, нали знаеш, че си умствени увредена ?
     Ебана в гъза и в главата пачавра.

     1. Ей лайнар и аз съм ваксиниран. Като не щеш да се ваксинираш мри ама без да вдигаш шум.

  1. Ваксините имали били странични ефекти. Ам чи аз кат ги гледам тези, те са си със странични ефекти и без и ваксини ….

 5. Демокрацията и свободата идват с отговорност към обществото! Имате избор да се тествате, на всеки 48 часа кофти е но не може обществото да плаща за това че живеете в заблуда и че ви е стрях за задника ви в повече!

  1. И тогава ще останете баш олигофрените, за да успеете да върнете държавата в епохата на Аспарух по развитие

 6. Никой и по никаква причина не бива да бъде принуждаван да слага или да не слага нещо, което нито е доказано с необходимото време за подобен вид форстмажорна ваксина, нито е кой знае ефективно. След 5 години видим ефект, може човек да се замисли при евентуална цикличност на вируса да се презастрахова. Но тук при наличие на толкова много ваксини за кратко време се наблюдава анти ефект. Има пример за налучкване и прицедура проба-грешка. Дори и многократно тествана ваксината не може за толкова кратък период да покаже целия спектър на постфактум отклонения от нормата и предполагаемите очакваните резултати. Никога и при никакъв случай не бих поставила нещо с неясни във времето отклонения. Някои преди по собствено желание поставяха анти-грипни ваксини. Аз не съм имала нужда и не съм прибягвала до тях. Не мисля, че като здрав човек вече над 10 години с леки до умерени настинки съм длъжна да давам на организма си поредната доза гавра с него. Целият ни живот напоследък е една гавра. Храната, водата, въздух… Достатъчно е натоварен, за да се лекувам от нещо, което не е доказано че ще покоси всеки. Може да се окаже, че има хора чиито организъм е по-силен и без ваксина се справят с него. Това не е вода, която да изпием. Н2О е необходима на всеки да съществува. Това е избор. Не съм антиваксър, а трезвомислещ човек. Не ми трябват Моловете и заведенията. Предпочитам природата. Тъжно ми е за децата. Те нямат вина и не бих дръзнала да определям тяхното бъдеще. В абсурдите на ситуацията се получи така, че млади „убиват“ своите възрастни близки. Че ученик на 12 години трябва да се доверява на родителите си,относно ваксините. Вие бихте ли сложили на 12 годишно дете ваксина с чистата съвест и увереност, че това ще го спаси. Бихте ли решили неговата съдба за бъдещето? Ако хипотезите с отклонения се окажат вярни. Ако има увреждания. Тогава чий изобщо живот сте спасили. Вашият или сте унищожили живота на собственото си дете. То е на 12. Само на 12.А бебета в утробите на майките им. Бременни жени с ваксини. Абсурд. Това е безумие. Няма универсална ваксина и лекарство.Един с друг организъм не си прилича. На вас може да, ви се усмихне късмета, но на друг не. Такъв е живота. Преодолейте го и си го живейте, кой както сметне за, добре без да линчува другия за неговия избор.
  АЗ СЪМ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ НА ТОЗИ ЕТАП.
  „Пътят към Ада е постлан с добри намерения“.

  1. Хубаво е, че сте се напънали да пишете дълъг и сравнително грамотен текст, но още с първото изречение издига тезата. Никой никого не принуждава. Става въпрос за отговорността към обществото.

   1. Това чалгаджийско общество е добре да намалее.
    Качеството на популацията е безобразно ниско.

 7. Политическо мероприятие. Някои хора си изпълниха поръчението от партията. Ама иначе протест. На кой му пука за вас.

 8. Не искат да се ваксинирват хората с нискък интелект.Умните и разбрани хора ваксинирани!!!!Това е истината!!!1

 9. Това тук не е ваксинация, нарича се инокулация. Още не са свършили изпитанията. Успех на умните и разбрани хора!

  1. Затова 3 милиарда вече са се ваксинирали, а ако имаха достъп до ваксини поне още 1 милиард щяха да са го направили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button