Хасково

50 000 хасковлии сменят личните си карти през 2011 година

Опашки за новите лични документи50 799 жители от Хасковска област ще трябва да сменят личните си карти през 2011 година, съобщават от Областната дирекция на МВР. На гишетата за паспорти ще трябва да се наредят 23 477 души, а 18 619 – за свидетелства за управление. 

От полицията призовават гражданите да не изчакват последния момент за подмяна на документите си и припомнят, че е в сила услугата за колективни заявления на фирми и учреждения. 

Моблина група с боиметрична станция е в готовност да посети на място офисите на ведомствата. Единственото нещо, което работодателите е нужно да направят е да подадат молба до директора на Областната дирекция на МВР-Хасково, за да се възползват от тази услуга. В заявлението е нужно да има списък на желаещите служители с техните ЕГН-та и вида на документа за самоличност, който ще се издава. Посещението на място не оскъпява цената на издаването на документите. От подобен екип биха могли да се възползват и трудно подвижните граждани, на които мобилната група ще вземе данните по домовете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button