Регион

Хулигани плащат счупени фиданки, садят нови

МомчетатаЧетирите момчета, които в събота през нощта унищожиха 18 новозасадени дръвчета, преобърнаха пътни знаци и изпочупиха няколко улични лампи в Свиленград, ще се изинят публично на жителите на града, съобщават от общинска администрация.

Заради вандалската си постъпка Валентин Петров, Гочо Николаев, Огнян Мишев и непълнолетния Асен поднесоха извиненията си и на кмета инж. Георги Манолов. Те обяснили, че са действали под влияние на алкохола и няма да допуснат повече подобни прояви.

Днес виновниците внесли в в общината 1 206 лева за нанесените щети, а до края на седмицата ще засадят нови фиданки на мястото на унищожените. 

Срещу четиримата младежи, уличени в унищожаване на публична общинска собственост на ул. „Ал. Стамболийски“, е заведено бързо досъдебно производство за едро хулиганство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.....
.....
08.12.2010 9:52 9:52

i razbira se tova sa mangali

.
.
08.12.2010 10:34 10:34

„i razbira se tova sa mangali “
естествено

Back to top button