Хасково

Петима пострадаха при катастрофи в Хасковско

Четири катастрофи с пострадали са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, през нощта на събота срещу неделя на кръговото на пътя Хасково – Димитровград катастрофира Ауди. Колата се удари последователно в мантинелите на кръговото и в бетонна ограда на предприятие. 25-годишният водач е с множество кръвонасядания, а 27-годишна пътничка е с фрактура на десния крак и лявата скула. Двамата са без опасност за живота.

Катастрофа

На 22 октомври 52-годишен с Форд е изхвърчал в канавка на пътя край село Александрово. Той е с натъртвания по тялото.

Внезапно изскочила на пътя пешеходка е била ударена на 23 октомври в Хасково. В 19:10 часа на булевард „Васил Левски“ 59-годишен водач на Ауди е блъснал жената на 45 г. От удара тя е с натъртване в областта на таза. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

40-годишен с Ауди се е преобърнал снощи на пътя Харманли – Хасково. Той е със счупен нос и загуба на съзнание, Настанен е в МБАЛ – Хасково.

Ауди се заби в ограда на пътя Хасково – Димитровград, мъж и жена пострадаха

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button