Хасково

Две деца и пешеходка ранени при катастрофи

КАТДве деца на 10 и 13 години са пострадали при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Инцидентът е станал вчера около 16:00 часа в центъра на свиленградското село Капитан Андреево.

Момичетата са изскочили внезапно на пътното платно, когато са били ударени от  лек автомобил Фолксваген Голф. Водачът му, който жител на село Студена, се е движел с несъобразена скорост, уточняват от полицията.  Децата, които са от Нова Загора, са с охлузни наранявания по главата и тялото. Прегледани са в Центъра за спешна помощ в Свиленград и са освободени за домашно лечение.

При друг инцидент пострада 63-годишна хасковлийка. Жената е пресичала пътното платно на кръстовището между ул. „Мургаш“ и бул. „Св. Стамболов“, когато е била блъсната от лек автомобил „Ситроен“, управляван от 58-годишен мъж. Пострадалата е с фрактура на дясна китка, прегледана и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button