Регион

Младеж открадна кола за разходка из Любимец, спука две гуми и го задържаха

Свиленградският районен съд е оставил в ареста 20-годишния младеж, който в края на миналата седмица открадна Опел в Любимец, съобщават от прокуратурата.

Както Haskovo.info писа, сигналът за кражбата подаде 60-годишната собственичка на колата. Малко след това криминално проявеният беше задържан от полицията.

От прокуратурата допълват, че кражбата е извършена на 21 октомври около 22 часа. Младежът решил да вземе колата и да се разходи из града. Видял, че на масата на тераса от приземния етаж на къщата били поставени ключовете за автомобила. Взел ги, след което с колата тръгнал да обикаля из Любимец.

Докато шофирал, двете предни гуми се спукали. Той върнал колата на същото място, откъдето я бил взел. Прибрал се в дома си, където бил намерен и задържан от полицаите.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
26.10.2021 14:32 14:32

Престъното деяние дали е консумирано? Вероятно- да.Де факто имаме увреждане на чужда собственост – спукани два броя гуми.Автомобилът е върнат на стоянката си.И затова лицето е задържано?
А тия дето ограбиха България,без цвят на партийна принадлежност?

Back to top button