Хасково

Дядо Коледа раздава подаръци в центъра, спуска се по въже

КоледаАктьорите Силвия Предова и Янко Митев ще зарадват хасковските деца с коледно парти. На 17 декември от 17:00 часа те ще посрещат малки и големи пред цветарски магазин „Феерия“ в центъра на Хасково. 

„Ще има коледна музика, ще раздадем на децата балони в различни форми, ще изрисуваме лицата им, а дядо Коледа ще раздаде подаръци на най-послушните „, разказа за Haskovo.info актрисата Силвия Предова.

Всички, които искат да се включат в празника, трябва да заявят участие до 16 декември в цветарския магазин, а входът е свободен.

Междувременно Haskovo.info научи, че няколко училища от областта ще празнуват с дядо Коледа – алпинист. Това са хасковските „Шандор Петьофи“ и „Св. Иван Рилски“, свиленградското „Петър Берон“ и началното училище в Любимец. Добрият старец ще се спусне по въже и ще зарадва децата с подаръци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button