Спорт

Състезатели по аеробика продадоха благотворително шапка за 100 лева

ШапкатаШапка за 100 лева успяха да продадат състезателите от хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“. Благотворителният търг спечели Георги Тодев, който с удоволствие дари сумата на клуба. 

Това стана по време на Благотворителния коледен концерт, който „Мега спорт“ изнесе тази вечер. Родители и гости се насладиха на съчетания на състезателите, видяха как протича тяхната подготовка. Заслужени бяха аплодисментите и за най-малките възпитаници на „Мега спорт“.

Хъс, ентусиазъм и по-малко контузии пожела на треньорите и състезателите експертът към Министерството на физическото възпитание и спорта за областите Хасково и  Кърджали Силвия Тенчева. Треньорката Мартина Маринова от своя страна пожела на момичетата и момчетата от клуба да печелят повече медали и всички да разберат как „Мега спрот“ може да покорява върхове.

Празникът не мина и без Дядо Коледа, който донесе на малки и големи подаръци и лакомства.

Георги Тодев Състезатели
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button