Хасково

Националният съюз на бившите служители на МВР навърши 1 година

СрещатаЕдна година от основаването си отбеляза Националният съюз на бившите служители на МВР. Учредената миналата година в Хасково неправителствена организация е регистрирана в обществена полза и обединява служители от всички направления независимо от длъжност, звание и възраст.

Целта е социална защита и интеграция, както и подпомагане на органите с експертни мнения. В ход е идеята Националният съюз да намери място в Закона за МВР,  каза на събранието заместник-председателят на националното ръководство Динчо Иванов. Сред присъстващите бяха заместник-кметът на Хасково Кирил Керанов, съучредител на съюза,  почетният член ген.майор  Владимир Янев,  представители на неправителствения сектор.

Освен в Хасково  Националният съюз има клубове в  Харманли и Димитровград. Предстои  създаването на структура в Ивайловград. Организацията разширява контактите си с други граждански сдружения в страната, заедно с които ще формира  и огласява общи  позиции по актуални обществени проблеми. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
6001
6001
12.12.2010 11:34 11:34

Всички тия на снимката си нямат никаква представа от сегашната работа в МВР.Те и навремето си бяха тия л….а та камо ли сега да подпомагат с нещо органите пък не дай бог с експертно мнение,особено от Марчо Марчев или от Веско Георгиев-пародия.

Back to top button