Регион

Кола блъсна диво прасе на магистрала „Марица“, задържаха четирима дрогирани шофьори

Лек автомобил Тойота е блъснал диво прасе на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Произшествието е станало в петък в 20:30 часа при километър 80 в посока Свиленград. Колата, управлявана от 36-годишен мъж от село Рани лист е блъснала пресичащото платното животно. Пострадало е возещото се в автомобила 16-годишно момиче, което е с болки в главата. Прегледано е и е освободено за домашно лечение.

По-рано през деня на разклона за село Зорница са се ударили два леки автомобила. При катастрофата е пострадал единият водач, който е с натъртване на гърба. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

В региона са задържани четирима дрогирани шофьори. 20-годишен младеж от сливенското село Градец е хванат да шофира нерегистриран Опел в района на харманлийското село Остър камък. Дрегерът е отчел, че управлява колата след употреба на амфетамин и метамфетамин. С дрога е хванат да шофира в Ивайловград и 29-годишен мъж от пернишкото село Ноевци. Дрегерът е отчел метамфетамин, амфетамин, бензодиазепин и кокаин. В Хасково също са задържани двама – на 19 и 27 г., които шофирали с наличие на амфетамин и метамфетамин.

За шофиране с фалшива книжка е заподозрян 33-годишен софиянец. Той е бил проверен на 30 октомври в Харманли. Мъжът е управлявал Мерцедес и при проверка е представил сирийско свидетелство за управление, за което има съмнение, че е неистинско.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button