Хасково

Арестуваха шофьор на Форд с ментета в квартал „Република“

35-годишен мъж е арестуван вчера вечерта в Хасково, съобщават от полицията.

Хасковлията е управлявал Форд и е бил спрян за проверка на улица „Република“. В колата са намерени 24 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Безакцизни цигари пък са иззели свиленградските полицаи. На 29 октомври е проведена специализирана операция за държане на акцизни стоки без бандерол в свиленградско. В 13 часа е проверен хранителен магазин в село Миладиново. В двора към обекта в хладилник са намерени укрити 2 100 цигари от различни марки, предадени с протокол от 66-годишна жена, на която е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Същият ден в 17:30 часа полицаите са проверили на трасе вход на ГКПП „Капитан Андреево“ автомобил Мицубиши. В колата, управлявана от 56-годишен жител на Първомай са открити 2 400 цигари, иззети с митническа разписка. На водача е съставен акт по Закона за митниците.

16-годишен е хванат с дрога в Димитровград. На 29 октомври по обяд полицаи са го проверили в жилище на булевард „3 март“, където са открити близо 4 грама канабис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button