Хасково

Лек автомобил и контейнер за отпадъци горяха в областта

ПожарЛек автомобил Митсубиши се запали тази нощ в Хасково. Инцидентът е станал около 00:40 минути на ул. „Бузлуджа“. Пламъците са унищожили документи, двигателя и таблото на возилото.

Заради небрежност при боравене с огън в Харманли е изгорял пластмасов контейнер за битови отпадъци. В събота огнеборците са се отзовали и на сигнал за горяща селскостопанска постройка в Любимец. Пламъците са изпепелили 3 бали фураж и дребна покъщнина, складирана в постройката.

През уикенда пожарникарите са гасили пламнал комин и сухи треви в Хасково, Любимец и Симеоновград. Огнеборците са снабдявали непрекъснато жителите на Меричлери и село Великан с питейна вода заради наличие на опасно количество арсен във живителната течност, която тече от чешмите на живеещите в двете населени места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button