Хасково

Сняг вали в цялата област, първите катастрофи вече са факт

Сняг, илюстрацияСняг вали на територията на цялата област. От Пътно управление съобщиха, че вече са изпратени машини, които да чистят.

На четири места работят пясъкоразпръсквачки. Най-сериозно е положението в района на Малката Звезда между Харманли и Тополовград и по пътя Любимец – Ивайловград. Заледявания има на много места в региона. Най-опасни са по-високите и усойни пътища.

От областната дирекция на МВР съобщиха, че заради снега е ограничено движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Хасково – Кърджали. Те ще се пренасочват през Черноочене.

Вече са факт и първите катастрофи. Тази сутрин заради леда шофьор е изгубил контрол над ладата си и се е забил в банкета на пътя край село Жълти бряг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Любо
Любо
13.12.2010 15:21 15:21

Защо пътя не е почистен? Пак ли снегът ви изненада? По пътя за Големанци е истинска пързалка. Няма хвърлена луга, не е минал снегорин. Има закъсал бус, а и още колко ли коли ще закъсат! Да попитам кой отговаря за пътя и кой прибира парите? Защо не си е свършил работата? Да не говоря по пътя за Стамболийски, там е същата работа. Един път в годината се иска да почистят пътя от снега и това не правят. Искат както цяла година си клатят краката, така да продължават и през зимата за жалост и това си правят.

OSMAN
OSMAN
13.12.2010 18:19 18:19

ВСЕ ПАК ТУК Е БУЛГАРИСТАН НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ И СЛЕД 200 ГОДИНИ

Анонимен
Анонимен
13.12.2010 21:34 21:34

niama pari brat4ede samo tova si znaiat

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
14.12.2010 0:23 0:23

ЕЕЕЕЕЕ, И СТЕ НЕДОВОЛНИ??? НАЛИ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ МПС И ВИНЕТКИТЕ?????????? ТОВА НЕ ВИ ЛИ СТИГА?????? ЧЕ И ПОЧИСТЕНИ ПЪТИЩА ИСКАТЕ?????????!!!!!!!!!?????????

тито
тито
14.12.2010 10:29 10:29

не говори глупости гражданино, в момента няма за чистене , навсякъде има насипан пясък , и този бус да си смени гумите със зимни. А що се отнася за пътя Стамболийски винаги е било най-чисто и цялата тази мрежа се почиства перфектно. като има недоволни да хващат лопатите

Вук
Вук
16.12.2010 11:31 11:31

Няма преведени пари, няма свясно почистване. Сърдете се на Бат Бойко.

Back to top button