Хасково

Почват ремонти на две кръгови в Хасково, свалят нивата им

Нивото на две кръгови кръстовища в Хасково предстои да бъде свалено през следващите седмици, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Първо ще се работи по кръговото на булевард „Васил Левски“ и улица „Ком“ до сградата на ВиК, където днес вече се поставяха знаци за предстоящия ремонт. Очаква се работата да започне до дни. След това ще започне и ремонтът на кръговото на улица „Ком“ и булевард „Раковски“.

Кръгово

Целта е да бъдат изпълнени нормативните изисквания, обясниха от общината. Най-общо, предстои да бъде свалено нивото на кръговите кръстовища, за да се избегнат тежки инциденти при сблъсък с тях, каквито е имало през годините.

Haskovo.info припомня, че в началото на 2020 г. беше свалено нивото на кръговото на изхода на Хасково за Кърджали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Леле
Леле
03.11.2021 15:43 15:43

За да прелитат по-напряко ли?
Всичката Мара втасала в града, та кръговите ще заравняват. Ремонт на ремонта, за да усвоят едни пари.

Мале
Мале
04.11.2021 7:43 7:43
Отговор до  Леле

А баш !

Анонимен
Анонимен
03.11.2021 15:56 15:56

Тъпаци, готовото развалят сякаш няма други проблемни места в града , ама дайда се налапаме сега! Пълен фъш е работата на тоя гербаджийски кмет

Гражданин
Гражданин
03.11.2021 17:50 17:50

Толкова некадърно управление, че нямам търпение да идват следващите местни избори. Макар че, до тогава сигурно още повече ще занемарят Хасково. Възмутен съм от глупавите им решения на кмета и кликата герберастка. Това ли е най-големия проблем, да развалят направеното, за да смъкнат 20санта, и после да оставят една изорана почва (ама видиш ли с намалено ниво), че камикадзетата да си минават напреко. Това ли им е приоритета, нямам думи. Направете новите кръгови кръстовища на възловите места(където стават толкова много птп-та) а после намаляйте нива. Малоумници!

Анонимен
Анонимен
03.11.2021 17:52 17:52

Ами „голфаджиите“ да си берат гайлето. Ако карат толкова бързо, че не могат да вземат завоя, кой им е виновен?! Нека си поочупят малко колите, да им дойде акъла.

Back to top button