Регион

Задържаха мъжа и сина на кметицата на Симеоновград, арести в Любимец и Хасково – ВИДЕО

Няколко арести са извършени на територията на Хасковска област за търговия с гласове.

Както Haskovo.info писа, акцията се провежда и на територията на Симеоновград. Задържани са съпругът и синът на кметицата на общината Милена Рангелова, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в Симеоновград. Той изрази надежда, че Рангелова не е свързана с това. В помещения са открити 20 000 – 25 000 лв., валута и списъци с имена. Имало подготвени облаги от най-различен характер.

Акция

В Любимец снощи са проверени два адреса. Открити са 75 000 лв., половин килограм злато и много ценни предмети, иззети са лични и дебитни карти. 65 000 лв. са намерени в друг дом. Задържани са двама мъже, като разследването продължава.

Акция

Също снощи в село Малко градище е проверен търговски обект, стопанисван от съпруг на кметицита на селото. Открити са списъци с имена, като са задържани и двамата. По-късно кметицата на селото заяви, че не е била задържана, а намерените списъци са за социални помощи и дърва за огрев.

В Хасково има един задържан, а десетина са разпитани. Има открит списък с имена, като са се предлагали облаги за гласуване. „Работи се изключително активно. През следващите дни ще информираме допълнително. Жалко за нашите политически партии“, каза още министър Бойко Рашков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button