Избори 2021

Лидерите на „Демократична България“: Катя Панева е идеалният народен представител за проблемите на Хасково

Лидерите на „Демократична България“ Атанас Атанасов и Христо Иванов посетиха Хасково, за да подкрепят водача на листата Катя Панева.

Атанасов каза, че в предходните два парламента Хасковският район е имал един чудесен представител в лицето на Катя Панева. „Това е изключително борбен човек, макар че изглежда тиха и скромна жена. Тя винаги е поставяла проблемите на Хасковския регион на национално ниво. В нейно лице ще имате отново чудесен представител. Гласувайте с №30 за „Демократична България“ за Катя Панева и за останалите в листата“, призова генералът.

Демократична България

Христо Иванова също припомни активната работа на Катя Панева в предишните два парламента, където тя е демонстрирала „мека сила“. „Катя е един изключително ефективен народен представител и мисля, че ако хасковлии и хората от региона търсят ефективно предтавителство, истинско острие което да вниква, да се грижи за проблемите им, Катя е идеалният народен представител. Честно казано, ако аз исках някой да ме представлява така си представям народният представител, който от мое име да бъде там“, посочи Иванов.

Демократична България

По неговите думи трябва да се сложи край на експериментите и авантюрите, като се заложи на една ясна перспектива да има промяна, която да е насочена към резултат. „Демократична България се утвърди като една коалиция с много ясна идентичност, която доказа своята устойчивост, доказа своята последователност, не се огъва и може да казва „не“, за да не отиде властта в поредните авторитарни ръце. Имаме ясен дневен ред и можем да го налагаме на цялата политическа система. Защото ако се запитате как започна промяната ще видите, че „Демократична България“ беше в нейното начало. Ние знаем как да я довършим и сме го доказали. Така че за резултатна и ефективна промяна, за политика, която наистина може да обещае конкретни резултати гласувайте с №30 и особено за Катя“, каза още Христо Иванов.

Водачът Катя Панева благодари за подкрепата и на своя екип, с който работи от доста време. „Успяхме за пореден път да преминем през всички общини на област Хасково. Запознати сме много добре с проблемите навсякъде и най-вече с тези на община Хасково. Надявам се в следващото народно събрание да направим така, че в Хасково да има промяна откъм ВиК-сектора, качеството на водата, за да бъдем в помощ на хасковлии. Подкрепете „Демократична България“ с №30, защото сме доказали в годините назад, че наистина сме политици, които ни е грижа за хората. Грижа ни е за развитието на област Хасково, на всяка една община и сме убедени, че тук може да се развива бъдещето на нашите деца“, каза Катя Панева.

Демократична България

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button