Хасково

Освободиха Тонка Атанасова от РИОСВ – Хасково

Досегашният директор на РИОСВ – Хасково инж. Тонка Атанасова е освободена от длъжност.

Тя разказа пред Haskovo.info, че е получила заповедта от министъра днес по обяд. Това става в първия й работен ден след завръщането й от карантина. По нейните думи освобождаването й от поста е политическо и тя ще го обжалва в съда.

Haskovo.info припомня, че Атанасова се завърна в Екоинспекцията в Хасково миналото лято след спечелен конкурс. Тя е дългогодишен главен експерт по Оценка на въздействието върху околната среда в РИОСВ – Хасково, а от 2015 г. беше директор на РИОСВ – Бургас.

Директор на РИОСВ – Хасково ще е Наталия Пачеманова, която през годините беше заместник-кмет на община Симеоновград, а след това и директор на дирекция „Европейски и национални програми и проекти и екология“ в община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виден
Виден
04.11.2021 19:29 19:29

Как ще слагате тая простата Пачаманова.Стига с тези харманлийски боклуци.Тая беше кандидат от герб за кмет на Харманли сега се пише репресирана.Аман от тия корумпирани ченгета като дъртият Пачаман да набутат някъде некадърните си деца и тъпата си снаха.Симеончо мамин беше в борда на хасковската болница,но там видяха колко е кадърен и му биха шута.Ангелчо митничарчето горкия го изгониха от митницата щото краде повече от началниците.Сега е на гарата в Свиленград завалията.Това са ПаЧаманите.Просто боклуци.Грешка Ангелов голяма грешка.

Анонимен
Анонимен
05.11.2021 23:41 23:41

Всъщност интересното тук е дали Прокуратурата ще си свърши работата и ще повдигне обвинение по повод този списък?

Back to top button