Хасково

Започна строителството на 29 жилищни сгради в Хасковско

Строителството на 29 нови жилищни сгради е започнало в Хасковска област през третото тримесечие на годината, сочат данните на Националния статистически институт.

Те са за 41 жилища с 6 888 квадратни метра разгърната застоена площ. Строят се и 28 сгради с друго предназначение с 13 887 квадрата площ. За сравнение строителството на толкова жилищни сгради с 40 жилища в тях е започнало през третото тримесечие и на 2020 г.

За същия период в областта са издадени разрешителни за строеж на 31 жилищни сгради с 40 жилища и за 28 други сгради.

2 коментара

  1. И за кого се строи,като в почти всички блокове има празни жилища!? Вместо паркове и градини те строят пак жилища! Всички виждаме и кой се настанява в тях и как в последните години се промени етническия състав на града!Пък и не е тайна, че от строежа най-много се печели!

  2. А колко хора не могат да строят, заради тъпите ни общинари и администрация, които не искат да решат проблема с уличните регулации.. По-тъпа администрация сме нямали при нито един предишен кмет. Всички съседни градове си решиха проблема с подпис на кмета, за да не се спират проектите на хората, тук над 100 молби чакат оставени в офис, при некадърници, които дори не знаят какво да правят с тях. Пожелавам на всички парашутисти и тъпия да бъдат заплювани в лицата по улиците! Не знам в какъв измислен балон живеете,но хората ви мразят, даже и тези, които са принудени по служебен път да си пускат гласа за вас.. ще дойде видов ден и се надявам да лежите по улиците с обърнати капачки и всички да ви подминават, нещастници некадърни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button