Хасково

НАП пуска на търг 36 кг контрабандни накити

Златни накити36 кг накити от благородни метали, хванати от митничарите край Свиленград при опити за контрабанден внос, пуска на търг Националната агенция за приходите. Продажбата им ще се извърши този петък в Пловдив.

Кандидат-купувачите ще спорят за 34 кг златни и 2 кг сребърни бижута, като очакванията на приходната администрация са от продажбата им да постъпят над 1 милион лева в бюджета. Изделията са разнообразни и са групирани според първоначалните им цени.  Търговците ще могат да избират между пръстени, обеци, брошки, гривни, колиета и дори златни часовници. Съдържанието на злато е различно –  преобладаващи са 14 и 18 каратовите бижута, но не липсват и 22 каратови, които са с 91,6% злато и само 8,4% примеси.   

Днес е последният срок, в който желаещите за участие в търга трябва да внесат депозит по банковата сметка на НАП Пловдив. Депозитът е аванс от 20% от началната цена на групата накити, за която кандидат-купувача смята да наддава.

На предишния търг за златни и сребърни накити, организиран от НАП Пловдив, в бюджета постъпиха над 1,6 милиона лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button