Хасково

Хасково посрещна Роси от „Байландо“, направи я почетен ученик

РосиЕдинадесетокласничката от Професионалната гимназия по лека промишленост Росица Караджова бе посрещната днес тържествено от своите съученици и учители. Младата танцьорка, за която цяла България разбра от предаването „Байландо“ по Нова телевизия, бе посрещната с плакати с надписи:“Роси, добре дошла!“, „Гордеем се с теб, Роси“ и „Роси, обичаме те“. Красивото момиче е с 95% увреден слух и мечтае да стане актриса.

„Байландо“ е шоуто, което сбъдва мечти. Роси показа воля, упоритост, постоянство и любов„, каза при посрещането директорът на гимназията Росица Иванова. Тя връчи на талантливата си възпитаничка грамота „Почетен ученик“ за достойно представяне на училището.

Директорът Росица Иванова връчва грамотата Веднага след посрещането Роси бе поканена да разкаже в „часа на класа“ за трите месеца, прекарани в София докато тече шоуто.

Беше ми много трудно, много се притеснявах – за хореографката и танците, но след първата седмица разбрах, че ще се справя. През втората седмица обаче ни се падна много труден танц и не бях сигурна, че ще хвана ритъма“, разказа Роси. Когато започнало живото предаване, публиката много ръкопляскала и тя изобщо не чувала музиката. „През цялото време приканвах партньорът ми Христо Калоферов да ме води. Тогава разбрах, че хората ме харесват. От там нататък трите месеца минаха като няколко дни“, допълни развълнуваната Роси.

Вижте посрещането на Роси във видео репортажа

Ученицитие Часът на класа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button