Любопитно

20-годишната Калина Ленкова ще представя Хасково на „Мис България“

20-годишната хасковлийка Калина Ленкова ще представя Хасковска област на националния конкурс за красота „Мис България 2021“.

Калина завърши ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, владее английски език, а сега е втори курс в специалност Топлинни и хладилни системи и технологии в Техническия университет в София. Избрала е тази интересна специалност, защото баща й се занимава с бизнес в тази сфера.

Високата 179 см красавица се занимава с мода от 3 г. Казва, че модата й харесва, защото се среща с различни хора, изгражда се като личност, „а и един път сме на 20 г.“, казва хасковлийката. Тя определя участието си на конкурса, като доста голямо предизвикателство.

Мис

„Мис България“ ще се проведе на 20 ноември в София. Преди това кандидатките ще са няколко дни на подготовка в Банско, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на модна агенция „Интерсаунд“ Адриана Добрева. Тя определи Калина като много дисциплинирана и интелигентна.

7 коментара

    1. Ники, мама, пак ли ти? Гледам, платил си си интернета, пускай pornhub и продължавай…

  1. tazi adriqna da ne e travestit,mnogo e grozno tova pate,bahti i zvqra pone ne q snimaite v lice tukmo 6tqh da e-a jenata i mi mina meraka zaradi tozi izrod!

  2. Най-после да видим нещо ИСТИНСКО! Това момиче е пример как може жена да бъде красива, без да прилича на още 1000 като нея, правени по калъп! Индивидуалността е качество, отдавна изгубено у съвременната българка! Успех красиво момиче!

  3. Тази очевидно е глътка свеж въздух в сравнение с предшественичките си мутанти, травестити и анорексични наркомански плъхове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button