Регион

Почина и тежко раненият при катастрофата край Харманли

Тежко раненият мъж от вчерашната катастрофа край Харманли е починал, съобщават от пресслужбата на полицията.

Както Haskovo.info писа на пътя между Харманли и Симеоновград се сблъскаха микробус и камион.

От полицията уточняват, че 54-годишният водач от с. Караджалово на влекач Волво, поради несъобразена скорост в дъжда, на десен завой е загубил управлението, навлязъл е в лявата пътна лента и е ударил Форда, шофиран от 19-годишен симеоновградчанин. От удара, на място е починал водачът на леката кола и 34-годишен негов съгражданин, пътник в колата.

Велосипедист е пострадал след произшествие. Вчера в 16 часа на хасковския бул. „България“, 36-годишна водачка на лек автомобил Опел е спряла за престой и е отворила вратата на колата си. В нея се е ударил преминаващият покрай автомобила 34-годишен велосипедист, който е с разкъсно-контузна рана на гърдите, обработен в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение. След извършената проба с техническо средство е установено, че велосипедистът управлява след употреба на алкохол – 0,62 промила.

Отнето предимство е довело до ПТП на 25 юни. В 7,20 часа на пътя Хасково – Кърджали е станало произшествие между лек автомобил Опел, управляван от 81-годишен жител на село Конуш, който на излизане от черен път е отнел предимството на Мазда с водач 50-годишна хасковлийка.

Маздата е ударила Опела, а в последствие е ударен и неспазващ дистанция зад Опела лек автомобил Мерцедес. Настъпили са значителни материални щети и е пострадала пътуващата в Мерцедеса 25-годишна хасковлийка – с контузно-разкъсна рана на горна устна, прегледана и освободена за домашно лечение.

63-годишен старозагорец е заловен от автопатрула в Димитровград да шофира колата си след употреба на 1,48 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button