Избори 2021

Кандидатите на „Има такъв народ“ се срещнаха с жители на Хасково и Димитровград

ПП „Има такъв народ“ разположи предизборна шатра на пл. „Атлантически“ до часовниковата кула в Хасково, където кандидатите за народни представители от 29 МИР се срещнаха с жители на областния град и отговаряха на техните въпроси.

Гражданите получиха подробна информация за програмата на ПП „Има такъв народ“ във всички сектори и се запознаха с кандидат-депутатите, както и с водача на листата доц. д-р Силви Кирилов.

„Ние сме показали нашата ангажираност по проблемите в регионален и национален мащаб. И това ясно личи от програмата на партията. Разработили сме пълна управленска програма във всички сектори. Нашата битка е за всеки един глас! Важно е да се гласува. Колкото по-голяма е активността, толкова повече относителната тежест на купения вот ще намалее и толкова по-обективно и пълно ще са представени всички български граждани. Ние имаме желание да обясним на хората какво се е случило с преговорите досега и какви са били аргументите ни. Ние сме единствената парламентарно представена политическа сила, която не е отстъпила от позициите и приоритетите си. Показали сме морал, устойчивост и доказана амбиция за промяна.“, каза д-р Кирилов пред граждани.

„Приоритетно в регионален мащаб трябва да се работи по решаване на проблемите, свързани с водоснабдяването и качеството на питейната вода. Важно е да бъдат създадени условия и среда за подкрепа на бизнеса, за да може да се формират доходи, от които и държавата и хората имат нужда. Ще положим усилия и в сферата на здравеопазването като достъпност и качество на медицинската помощ. Необходима е сериозна подкрепа в условията на пандемията, в която живеем в момента. От ПП „Има такъв народ“ имаме желание и амбиции да поддържаме непрекъсната връзка с нашите избиратели и предоставяме възможността да задават въпроси, на които да отговаряме и да търсим най-правилните решения по наболелите проблеми.“, допълни още медикът с над 46 г. опит в едни от най-престижните здравни структури в страната и народен представител от 45-о и 46-о НС.

ИТН
Петко Кущирев, Силвия Бакърджиева и д-р Силви Кирилов

„Познавам проблемите на града. Бих искал Хасково да се превърне в красив европейски град, където децата ни да учат и да се развиват успешно. Това е нашата дългосрочна кауза. Надявам се все повече хора да остават в страната ни, а не да търсят алтернатива в чужбина.“, заяви областният координатор на ИТН, депутат в 46-о НС и кандидат-депутат от 29 МИР Петко Кущирев.

„Околна среда, чист въздух, чиста вода, справяне с отпадъците, устойчиво управление на горите, насърчаване на малките земеделски производители, качествени храни – това са само малка част от политиките, по които работим. Имаме нужната експертиза и воля да стартираме промяна. Надяваме се тази промяна да бъде подкрепена от всеки, защото зависи от всички нас да се случи.“, добави Силвия Бакърджиева, кандидат-депутат и номинирана за министър на околната среда и водите по време на 46-о НС.

Среща с граждани и симпатизанти се проведе днес и в центъра на Димитровград. Кандидат-депутатите и членовете на ПП „Има такъв народ“ отговаряха на въпроси, задавани от жителите и ги запознаха с програмата на партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button