Спорт

„Саяна Хасково“ би Димитровград в мач с 3 червени картона, „Старско“ вкара 6 на „Герганин извор“

Футболистите на „Саяна Хасково“ спечелиха с 1:0 като гости регионалното дерби с Димитровград в 14-ия кръг на Трета лига.

Победното попадение през първото полувреме вкара Свилен Щерев. През втората част мачът се изнерви, като бяха изгонени двама футболисти на домакините и един на гостите.

Футбол

Хасковлии бяха подкрепяни от колоритна агитка. С тази победа „Саяна Хасково“ остава на първото място с актив от 35 точки, а Димитровград е 13-ти с 16 т.

В следващия кръг на 13 ноември димитровградчани гостуват на „Родопа“ (Смолян), а на 14 ноември от 14:30 часа хасковлии посрещат един от преследвачите си – „Загорец“ (Нова Загора).

На едно от помощните игрища на стадион „Миньор“ в Димитровград се игра срещата от областната група между „Старско“ (Хасково) и „Герганин извор“ (Бисер), спечелена от хасковлии с 6:1.

 

9 коментара

  1. Като не ви се чете и гледа стойте в парковете и чоплите семки на вас нито един отбор от Хасково не ви харесва еснавски град и еснавски хора не стига че се опитват нещо да направят хората да има футбол в Хасково вие все не харесвате и намирате причини на 1 во място сме вместо да се радвате и подкрепяте отбора само се делите на ЦСКА ,Левски и кой бил Хасково излагате се като не ви харесва недейте ги оплюва момчетата които се стараят да направят нещо за нас и града какво друго разнообразие има в града в никой град го няма това деление само в нашия град не стига че никой нищо не прави да има спорт а иначе сеерджии много завистници също и интриганти подкрепяйте отбора вижте другите градове и села как го правят не като нас вижте Крумовград едно просто градче вътре се събират около 500 до 1000 човека и се даржът а ние се плюем само елате поне на домакинския мач с врага Крумовград с който се борим за влизане в Б група да направим една хубава и приятна атмосфера за нашия отбор а за гостите да бъде АД.И само Хасково който го обича те играят за нас и града вразумете се хора преди години нямаше деление в града и всички се плашиха от Хасково като дойдат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button