Хасково

2-ма хасковлии в Топ 10 на младите каратеки

Силвия ВангеловаВъзпитаничката на хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ Силвия Вангелова бе избрана сред десетте най-добри млади каратеки за 2010-та. Талантливата хасковлийка, която тази година стана балканска шампионка на кумите в категория 47 кг, бе наградена по време на 24-тото издание на турнира „Супершампион“. 

Той се проведе миналата седмица в НДК и по традиция завърши с връчване на отличията на най-добрите клубове, състезатели и треньори през отиващата си година.

В Топ 10 на младите каратеки у нас попадна и възпитаникът на хасковския клуб „Торнадо“ Руси Тенев – балкански вицешампион на „ката“ при децата.

Адриана Ривова от „АидаНет Вадо-рю“ и Недялка Станчева от „Торнадо“ получиха още едно признание за добрата си работа през годината като се класираха в десятката на най-добрите треньори в страната.

Със спечелените 14 златни, 11 сребърни и 19 бронзови отличия „Аида Нет Вадо-рю“ се нареди на трето място в комплексното класиране по медали за 2010-та година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button