Избори 2021

Кандидати на „БСП за България“ проведоха открита онлайн среща с хасковлии

Подобравяне на здравето на българите и справяне с COVID-кризата, високите цени на горивата, очакванията на младите хора и борбата с безработицата и обезлюдяването в страната и в частност района на Хасково са акцентите, за които кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ ще работят в следващото Народно събрание.

За да спазят мерките кандидатите за народни представители Владимир Маринов, водач на листата на коалиция „БСП за България“ за 29 МИР – Хасково и Виктор Годжов, кандидатът на второ място, проведоха онлайн среща с избирателите. Основни теми в разговора бяха развитието на района, образованието, младежките политики и социалната сфера.

БСП

Водачът на листата посочи важните цели и политики, заложени в програмата на „БСП за България“. Коалиция „БСП за България“ е алтернатива на тежката политическа криза, на безпринципното формиране на политически тези и партията, която работи в полза на хората. Народът очаква стабилно правителство, което да даде перспектива“, коментира Владимир Маринов. По думите му коалиция, „БСП за България“ се е държала най-диалогично по време на 45-ото и 46-ото Народно събрание и вижда в левицата надеждата да бъде ядрото, около което ще се сформира бъдещото правителство.

„Много пъти сме ставали свидетели на много приказки преди избори, но след тях обсоятелствата се променят. Ние мислим какво ще се случи в държавата и затова решаваме какво правим сега“, коментира Виктор Годжов.

Коалиция „БСП за България“ е номер 33 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button