Регион

10-годишно дете е с опасност за живота след катастрофа, задържаха пиян шофьор след гонка

10-годишно момиче е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана в петък след обяд на пътя за село Войводово. Лек автомобил Опел, управляван от 57-годишен от селото е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударила челно в Тойота, шофирана от 54-годишен от Войводово, който от удара е с фрактура на лявата раменна кост. Водачът на Опела е с комоцио и е в хасковската болница. За домашно лечение след преглед е освободена возещата се в Опела 31-годишна жена, която е с контузия на таза. Най-тежко е пострадало момиченцето, возещо се на задната седалка на Опела. То е с фрактура на черепна кост и кръвоизлив в синусите. Детето е транспортирано в пловдивска болница за лечение.

Пиян шофьор пък е задържан след гонка с полицията. Снощи в 20:32 часа край изграден пропускателен пункт за провеждане на полицейска операция в село Манастир полицаи са подали сигнал за проверка със стоп палка на лек автомобил Фолксваген. Колата не е спряла и е продължила пътя си в посока Хасково. Тя е последвана от полицейски автомобил, подаващ звуков и светлинен сигнал.

На входа на града на кръговото кръстовище бягащият водач е загубил контрол и със задната дясна гума се е ударил последователно в разделителен тротоар и метален стълб за улично осветление. От удара 36-годишният хасковлия е с порезни рани по главата, без опасност за живота. Дрегерът е отчел 1.94 промила алкохол.

27-годишен е задържан да управлява Рено в димитровградското село Черногорово с 1.84 промила алкохол. 37-годишен турчин пък е заловен в Свиленград да шофира Форд с 2.25 промила алкохол. В Хасково е хванат 34-годишен с Опел с отнета шофьорска книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button