Хасково

Десетки коли потрошени заради непочистените улици в Хасково

Катастрофата на ул. ДрагоманДве таксиметрови коли и още четири леки автомобила катастрофираха на ул. „Драгоман“ в Хасково днес. „Заради непочистените улици и леда под снега първата кола се завъртя, а след нея и останалите“, разказаха за Haskovo.info очевидци.

Опитите на шофьорите да спрат завършили без успех и затова се ударили. По возилата обаче няма сериозни поражения – счупени фарове и огънати брони.

„В една от колите имаше възрастна жена. Забранихме й да излиза, тъй като се притеснявахме да не се подхлъзне и да падне. Вместо нея единия от шофьорите се подхлъзна и си удари главата„, разказа единият от участниците в катастрофата.

Image По-рано днес лек автомобил бе ударен до АГО в Хасково, няколко коли се завъртяха в района между Ханчето и село Клокотница. На бул. „Раковски“ микробус с играчки се е забил в крайпътната ограда, но инцидентът се разминл без сериозни щети.

Селските кметове в региона са притеснени от обстановката, тъй като почистване при тях не е осигурено и не са предвидени средства. Засега обаче пътищата са проходими при зимни условия.

Въпреки трудностите няма отказани повиквания на линейки днес, съобщи за Haskovo.info началникът на Спешна помощ д-р Петя Радева.

ImageТрудно е, но колите успяват да стигнат до адресите. Има доста позвънявания от селата, където и обстановката е най-сложна, но засега се справяме, категорична бе д-р Радева. На този етап няма проблем и с пациентите на хемодиализа.

Няма проблеми в училищата в област Хасково, информираха от регионалния образователен инпекторат. В димитровградското село Воден училищният автобус не е успял да запали, но учениците са били извозени с друга кола до града.

 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ставрофорен свещеноиконом стеф
ставрофорен свещеноиконом стеф
16.12.2010 14:36 14:36

какво става защо кака снежка местната майка тереза тази година не е организирала коледуване

6001
6001
16.12.2010 16:07 16:07

Кака Снежка да организира снегопочистването а не само да проси от тоя и оня да да.

haskovliq
haskovliq
16.12.2010 17:26 17:26

Ами зима е вали доста сняг какво очакват хората да не се пързалят и да няма инциденти това са нормални неща.Като спре да вали ще минат машините и ще изчистят то сега ту мине снегорин и след 10 мин се едно нищо не е минавало.Кой може да се бори с природата разбира се че единственият и неповторим Бойййкооо Борисоввв 😀

Кокорчо
Кокорчо
16.12.2010 17:40 17:40

Кметееееееееееееееее, де ти е опесъчаването , де ти й паакомискинската „парцалиция’, на кво отгоре бре таранкоолу далавер масторе ,вдига такси данъци и всичко каквото ни дойде наум. Че направи нещо за града направи ама …………… Хайде да не продължавам, че смисъл няма .ЧЕСТИТО НА ‘ПЕЧЕВЛИВШИТЕ“

Boz k*rt
Boz k*rt
16.12.2010 19:47 19:47
иван
иван
16.12.2010 20:13 20:13

СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ ТРЯБВА ДА ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА ЗАМ .КМЕТА КИРЕЛ КЕРАНОВ. ЗА ТОВА ,ЧЕ НЯМАТ ОСИГОРЕНИ СРЕДСТВА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЪТИЩАТА ОТ ПЪРВОКЛАСНАТА МРЕЖА ДО СЕЛАТА И ВЪТРЕ В СЕЛАТА.УЛИЦИТЕ СА ЗАРИНАТИ ОТ СНЯГ , ПО СЕЛАТА ЖИВЕЯТ МНОГО ВЪЗРАСНИ ХОРА , КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕДВИЖВАТ , КОИТО СЪЩО СА СИ ПЛАЩАТ СКЪПИТЕ ДАНАЦИ В ОБЩИНАТА.

келепирджиев
келепирджиев
17.12.2010 8:26 8:26

Haskovo.info – Всичко за Хасково – Offline

 

Haskovo.info – Всичко за Хасково

Сайтът временно не работи. Моля, заповядайте по-късно. Haskovo.info се извинява за неудобството.
2

Back to top button