Спорт

Мартин е на финал на двойки в академията на Надал

Мартин Бонев от тенис клуб „Димитровград“ в тандем с Йегор Никифоров (Украйна) се класира на финал на двойки на финалния световен турнир от веригата „Kinder+ Sport“, съобщават от федерацията.

Надпреварата се провежда на кортовете на „Рафа Надал Академи“ в Майорка, Испания. Децата са разпределени в две възрастови групи до 10 и 12 г.

На сингъл талантът завърши трети. На полуфиналите Бонев отстъпи на Йегор Никифоров (Украйна) с 2:6, 3:6. Борис Борисов (ТК „Асеновград“) се класира за финала на сингъл. Той победи на полуфиналите Леонардо Барберо (Италия) с 6:2, 6:1.

При момичетата до 10 г. Мая Мичева (ТК „Виа Тенис Стар“, София) се класира на финал в утешителната надпревара. Вчера Мичева постигна две победи. Тя се наложи над Хана Щур (Австрия) с 2:4, 4:2 ,10:8 и над Мария Шибанова (Украйна) с 4:2, 4:1.

Четири българчета завършиха на трето място в утешитерната надпревара. Това са Даниел Стоянов, Рая Маркова, Александра Момчилова и Кристина Кънева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button