Регион

Тонове стока изгоряха посред нощ при пожар в 3 тира

Изгорелите тировеХърватски тир с 24 тона парфюмерия изгоря напълно тази нощ при пожар в Харманли. Инцидентът станал на паркинг „Кемал парк“, който се намира в Стопанския двор на бившето Държавно земеделско стопанство на изхода за Симеоновград.

По неизвестни причини огънят лумнал минути след полунощ в товарен автомобил „Рено“ с ремарке. Камионът бил собственост на хърватска фирма и превозвал  парфюмерия. Пламъците обхванали и спрелите наблизо два турски тира,с ъщо пълни със стока. Единият от тях марка „Мерцедес“ бил натоварен с 19 тона лешници, другият – „Рено“- превозвал 11 тона текстил.

На местопроизшествието са изпратени две пожарни, които потушили пламъците. Огънят обаче унищожил напълно хърватския камион. Изгорели са и каросериите на турските тирове, 7 тона текстил и цялото количество лешници.

Причините за пожара се изясняват. Образувано е досъдебно производство, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Вижте резултата от пожара във видео репортажа.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button