Хасково

Варненка подарява на хасковското си гадже общински календар

Красимир Пилев с календараПредседателката на женското дружество в австрийския град Велс Галя Вебер е поръчала онлайн от общинските календари за 2011 година, похвали се днес директорът на Туристическия информационен център Красимир Пилев. „Жената е хасковлийка, омъжена е в Австрия. Свърза се с нас по интернет и поиска 3 календара – за офиса, за вкъщи и за подарък„, допълни Пилев.

Освен нея да си купи календар онлайн пожелало и момиче от Варна. Приятелят й бил от Хасково и искала да го изненада.

„Новогодишният календар на община Хасково отново е представителен. Той е със снимки на забележителностите на града, направени от местния фотограф Славян Костов„, каза Пилев. Цената на календара за 2011-та е 10 лева. 500 бройки от него са пуснати на свободна разпродажба. Те могат да се намерят в Туристическия информационен център, църквата в Узунджово, Александровската гробница и монумента „Св. Богородица“. 

„Календарът е един от начините да се популяризира града“, коментира Красимир Пилев и допълни, че развитието на туризма в Хасково ще продължи и следващата година с участието на Туристическия информационен център в различни изложения. Първото от тях – „Ваканция 2011“ ще бъде в началото на февруари.

Електронна презентация на календара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Венко Степанов
Венко Степанов
18.12.2010 13:00 13:00

Страхотна новина!!!
Галя Вебер си купи два календара….

Абсолютно несериозно за вашето издание.

Същата госпожа, се опита да измами фотографите от Хасково с представяне на изложбата им „Рак*рси от Родопите“ в Австрия и като „представител“ на това мероприятие да кандидатства за пари по европейските програми без знанието на самите фотографите.

Жалко, че такива некоректни хора се толерират в медиите

HAHA
HAHA
19.12.2010 0:20 0:20

A TOZI PILEV E SMOHVALKO

Back to top button