Хасково

Нова авария остави северни квартали на Хасково без вода

За безводие в северните квартали на Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

За пореден ден се е спукал водопроводът от кула „Север“ към Хасково. Аварията е на десетина метра от вчерашната, съобщиха от ВиК – Хасково. Без вода са основно кварталите „Орфей“ и „Любен Каравелов“.

Екипите са започнали да отстраняват аварията. В 14 часа от дружеството информираха, че са поставили скоба на проблемната тръба и скоро ще бъде пусната водата.

Заради авария е спряна водата по улица „Одрин“ в Свиленград. Очаква се тя да бъде пусната около 17 часа, след което е възможно нейното помътняване, предупреждават от ВиК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жител на квартал "Орфей"
Жител на квартал "Орфей"
12.11.2021 14:08 14:08

Обадих се на ВиК и ги помолих ако може най-накрая да пуснат един график със планираните аварии които предстоят за да може да се подготвяме предварително, а в отговор получих следното „Ще предадем на човека който поддържа сайта.“ И най-подигравателния смайх който съм чувал някога, защото не може всеки ден да има авария и то на ДЕСЕТ метра от предходната.

Очевидец
Очевидец
12.11.2021 17:50 17:50

Аварията беше на същото място, където копаха вчера, просто заровиха, веднага след тях пак протече. Днес пак същата операция. Пълни Олигофрени

Back to top button