Хасково

3D послания и бляскав цирконит – хит в честитките

Изложбата3D послания и бляскав цирконит са хит в честитките за Коледа тази година – това стана ясно от изложбата „Коледни традиции“, която бе подредена днес в регионалната библиотека „Христо Смирненски“.

В нея посетителите на библиотеката могат да видят какво място през годините е заемало Рождество Христово в живота на българите, да усетят топлината и красотата на Коледната традиция и да видят модните тенденции през годините.

Илюстрациите на руския художник Вадим Лазаркевич пък показват коледно-новогодишна трапеза от 30-те години на ХХ века и Дядо Коледа в началото на 40-те години на миналия век. 

Сред експонатите в изложбата са и дописки от вестник „Стандарт“ от този месец според които 3D посланията и бляскавия цирконит за хит за Коледа тази година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button