Хасково

Млади репортери украсяват предколедно дом „Асен Златаров“

УкрасатаСъс собственоръчно изработени картички, гирлянди и играчки членовете на клуб „Репортер“ към Младежки център украсиха днес дом „Асен Златаров“.

Това е втората доброволческа акция по проект за доброволци, по който работят младите репортери от началото на месеца. Днешната инициатива е с мотото „Да украсяваме заедно“, а целта е децата да общуват по между си, обясни ръководителят на клуба Даниела Стоянова. В инициативата участие вземат и доброволци към Младежки център. Така за децата от дом „Асен Златаров“ са събрани и дрехи от ученици от Природо-математическата гимназия и книги от възпитаници на Гимназията с преподаване на чужди езици.

През януари работата по проекта предвижда издаване на специален брой на „Младежки вестник“, посветен на доброволчеството, към който ще има и притурка със списък на младежките доброволчески организации в града. „Така ще помогнем на младите хора, които искат да се занимават с доброволчество да се ориентират по-добре“, обясниха от клуб „Репортер“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button