Хасково

Софийско дружество и Ата Строй се борят за снегопочистването

СнягСофийското дружество „Грийн Партнърс – БКС“ и местната фирма „Ата Строй“ искат да чистят снега в Хасково. Това стана ясно след като днес бяха отворени офертите. Утре ще станат ясни и ценовите предложения на участниците в процедура за възлагане на обществена поръчка.

Градът тази година е разделен на три зони. Софийското дружество участва и за трите позиции, докато хасковската фирма иска да чисти зони 1 и 3.

Първа позиция включва общинската пътна мрежа, а втора и трета позиция – съответно северната и южната част на града. Ако утре общинската комисия, която оценя офертите изрезе с предложение, кметът Георги Иванов може да издаде заповед до края на седмицата. Това означава, че най-рано на 4 януари могат да бъдат сключени договорите с фирмите, които ще чистят Хасково ако решението не бъде обжалвано в законовия 14-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.12.2010 21:48 21:48

Haide na bas 4e pa4ata otnovo 6te spe4eli.Da e*a mirizliviq dahliq.Tap e kato galo6.

Back to top button