Хасково

13 600 от Хасковско се подписаха срещу монополите

Подписката срещу монополите стартира през септември

Подписката срещу монополите стартира през септември

13 600 подписа срещу монополите в България са събрани в Хасково и региона, отчетоха днес инициаторите на подписката от гражданското сдружение ДНЕС. 80% от недоволните са подкрепили исканията в областния град, останалите са от Димитровград, Харманли и останалите населени места в региона, събрани и с мобилни групи.

Времето на надписаните и неясни сметки изтече. Водните, елекроразпределителните и другите монополни дружества трябва да спрат да ни изнудват и да искат да плащаме високи цени за ниско качество, категорични са от ДНЕС.

Общо в страната са събрани 600 000 подписа. Утре те ще бъдат внесени в Народното събрание. Инициаторите се надяват, че държавата ще обърне внимание на хората и ще започен да работи в тяхна полза.

В Хасково и региона най-честите оплаквания срещу монополистите са били свързани с неясни компоненти в сметките и съмнения за надписани сметки. Докато подписвали исканията, хората негодували и защо се налага да им бъдат сменяни водомерите и срещу сложните процедури за оплаквания, обобщиха от гражданското сдружение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button