Хасково

8 нови танцьори в „Акцент“, кръстиха ги по време на концерт

Кръщенето 8 нови ентусиасти прие официално днес танцов състав „Акцент“. Бойното кръщене на момичетата стана по време на Коледния концерт на танцьорите на ОУ „Любен Каравелов“. Младите таланти получиха специални идентификационни карти.

Акцент ви отличава, но и много ви задължава. Акцент означава да си активен, креативен, целеустремен, неуморим и талантлив“, каза ръководителят на танцовия състав Даниела Делчева.

Нейните възпитаници посрещнаха родители, учители и гости и препълниха актовата зала на училището. Показаха какво са научили и получиха грамоти и награди за участието си в конкурсисте за най-добре украсена коледарска шапка и борова клонка. Поощрени бяха дори майки и баби, включили се в инициативата.

Право хоро, Дунавско хоро, Бяла роза и сиртаки – с тази китка от танци, в която се включи и публиката, завърши коледния концерт на танцов състав „Акцент“.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DaniDell
DaniDell
22.12.2010 0:40 0:40

Да Бъде Живот и Здраве! Да Бъде Късмет и Берекет!
Благодаря ви, танцьори-Акцент, родители-Акцент, учители-Акцент. Заедно можем повече и го правим по-добре. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Анонимен
Анонимен
22.12.2010 11:51 11:51

nai-dobritee :)))

Back to top button