Хасково

Скъпи материали забавили ремонта на стадион „Младост“ в Хасково

Поскъпването на някои материали е причина ремонтът на стадион „Младост“ в Хасково да не завърши в срок. Това обясни кметът Станислав Дечев след въпрос на Haskovo.info защо съоръжението все още не е готово, въпреки че беше обявено, че то ще заработи още през октомври.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че работата там не е приключила в срок и припомниха, че предварителните планове бяха до края на миналия месец тренировките на спортуващите да бъдат възобновени.

Ремонт

Дечев обясни, че поскъпването на материалите е наложило известно изчакване. Днес обаче работата по полагането на основата на лекоатлетическата писта е продължило.

Ремонт

По-рано беше положена изкуствената трева на футболния терен, а общинското предприятие „Екопрогрес“ ремонтира трибуните. Предстои да се довърши оградата на стадиона, за да не влизат животни и да се изгради фитнес на открито.

„Частичните ремонти ще продължат, но след завършването на пистата, спортното съоръжение ще бъде отворено за ползване“, посочи кметът.

Ремонт

Работата по парка зад ДНА пък временно е стопирана, защото надзорникът на обекта не може да изпълнява дейността си заради COVID-19. Преговаря се с друг надзорник и до дни работата ще продължи. Общината разполага с достатъчно финансиране за парка, като допълнително средства са предвидени и в бюджета, допълни градоначалникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2021 20:14 20:14

ПЪК спирачна, хаха😀

Шаро
Шаро
18.11.2021 18:50 18:50
Отговор до  Анонимен

Срамота

Back to top button