Хасково

Димитровградски полицай с награда от Цветан Цветанов

Мирослав Марков и Деян Делчев (в дясно)Полицай Деян Делчев от Районното управление в Димитровград получи днес индивидуална награда „Полицай на годината“ от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Haskovo.info припомня, че тази година Делчев спаси своя партньор Мирослав Марков, който пострада по време на изпълнение на служебните си задължения. На 30 април двамата били изпратени да проверят сигнал за кражба на метали в района на жп гара „Север“. При пристигането Маринов чул шум в един от вагоните и се качил, за да провери какво става. Вагонът обаче бил близо до електропреносната мрежа и полицаят бил ударен от електрическа дъга

Той паднал на земята, а 35-годишният му колега Деян Делчев му оказал първа помощ и извикал линейка

За тази своя постъпка Деян Делчев бе награден от директора на Областната дирекция на МВР Хасково за проявената инициативност с „Обявяване на благодарност“. Това стана по повод празника на полицията 5 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button