Хасково

Три коли се удариха заради мъглата на пътя, едната изчезна

КатастрофатаМистериозно изчезна лек автомобил „Фолксваген“, причинил катастрофа на разклона за село Добрич по пътя Димитровград – Хасково днес следобяд. Шофьорката, която е управлявала немската кола, бе сгушена в Ауди. Мъж, който се представи за неин адвокат, отказа да обясни какво е станало с колата

Мелето, в което са потрошени 3 автомобила, се случило заради гъстата мъгла, казаха пред Haskovo.info шофьорите на другите две коли, участници в катастрофата. 

Идвах от Димитровград и видях в последния момент Фолксвагена да стои по диагонал на пътя, заел и двете платна. Набих спирачки и само леко одрасках колата“, разказа Теодор Георгиев, който е пътувала с Форд-а си.

Шофьорката на ФолксвагенаШофьорът на третата кола – Рено обясни, че се е движел със 70 км./час, видял двете коли една зад друга, но мъглата му попречила да спре навреме и се забил във возилата отпред. „Изводът е, че на жени шофьорска книжка не трябва да се дава„, бе категоричен собственикът на френската кола, който не пожела да каже името си. 

И двамата шофьори, както и колите им стояха на мястото на произшествието, докато полицаите снемаха данните им и попълваха протоколите. Те се учудиха, че Фолксвагенът, причинил ПТП-то го няма. „Даже не разбрахме кога е изчезнал“, коментираха двамата шофьори.

Вижте как изглеждаше пътя Хасково – Димитровград заради мъглата 

Шофьорът на Форд-а

Шофьорът на Форд-а

Шофьорът на Рено-то

Шофьорът на Рено-то

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123456
123456
22.12.2010 16:45 16:45

„Мистериозно изчезна….“ 🙂 Била е нередовна кола…., най-вероятно без номера…. :))))

смях!
смях!
22.12.2010 19:13 19:13

Интересно тоя резак с Реното, с колко агнета ли си е купил книжката… да си види тъпата физиономия и после да ръси умни мисли за жените :))

1234567890
1234567890
23.12.2010 13:28 13:28

Как може да е изчезнала колата като пристигащите на време репортери са е снимали и публикувалиhttp://haskovo.net/index.php?module=news&action=details&id=73352 а тези дето идват след 3 часа какво тях ли да чакат а и пишат неща с който гледат да привлекат вниманието на читатели бъре да бяха верни . Изглеждате жалки пред колегите си .

Back to top button