Хасково

4 хасковски квартала без вода заради нова авария

За поредна авария на напорния водопровод от помпена станция „Източна зона“ към Хасково съобщават от ВиК.

Помпената станция ще бъде спряна до отстраняването на аварията. След изчерпване на водните запаси е възможно без водоподаване да останат кварталите „Овчарски“, „Младежки хълм“, „Хисаря“ и „Тракийски“. Очакванията са аварията да бъде отстранена до 18 часа.

Haskovo.info припомня, че този водопровод аварира и на 16 ноември, когато отново части от Хасково бяха без вода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петкова
Петкова
18.11.2021 9:46 9:46

Стига вече! Стига! Стига! Стига! Повече от 10 години има проблем с тази помпена станция „Източна зона“!!! През ден без вода в условията на „пандемия“ и с бебе на 5 месеца как се живее?!!! Само питам докога с тия мъки – мръсна, скъпа и през ден я няма тази вода!!!!

x_X
x_X
18.11.2021 10:21 10:21
Отговор до  Петкова

С любезното съдействие на ГЕРБ,БСП,ДПС и други подобни утаечни образувания.

Проблемът е сериозен и не може да се реши с капацитета на управление, който българската нация показва последните 30ина години. За преди това нека не отваряме дума. Тук нещата се правят от днес за утре, би следвало да сте наясно с това.

Слаба нация сме и трябва дас е примирим с това. Поне докато не започнем да показваме нещо повече. Дано доживеем такива дни.

Back to top button